FAQ

Wat zijn de verzendkosten?

Voor verzendingen binnen Nederland rekenen wij €6,95 verzendkosten.

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Wij verzenden altijd binnen 4 werkdagen. Als je het snel nodig hebt, mail het ons dan even, we zullen doen wat we kunnen.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, dat kan op dit moment in de winkel van Ine Derks Haegens. Pastoor Jeukenstraat 5 in America, Limburg. We kunnen er op afspraak ook voor zorgen dat de producten opgehaald kunnen worden op Zijlweg 150 in Haarlem.

Kan ik mijn aankoop ruilen of retourneren?

Als je je bestelling in huis hebt, heb je een wettelijke zicht- of bedenktermijn van 14 dagen. Meld je retouren altijd even aan via info@lidianvanmegen.nl en vermeld je naam en ordernummer. Retourneren is op eigen risico totdat wij de producten daadwerkelijk hebben ontvangen. Stuur alles in originele staat en verpakking terug en voeg de pakbon toe.

Artikelen die niet per mail zijn aangemeld, kunnen niet in behandeling worden genomen. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. We zorgen dat je betaling zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Retouradres:

INTERIOR PORTRAIT
Pastoor Jeukenstraat 5
5966 NL  America

Mijn aankoop is beschadigd of incompleet. Wat moet ik doen?

Stuur ons zo snel mogelijk een mailtje op info@lidianvanmegen.nl met foto’s zodat wij je een passende oplossing kunnen aanbieden.

Ik heb geen aankoopbevestiging ontvangen in mijn mail, wat nu?

Stuur even een mailtje, wij zoeken het uit! Vergeet niet om even je spambox te checken.